THE SMART DATA COMPANY

De Drie

Bouwstenen

02

Artificial Intelligence & Data Science

03

Business Solutions & Branch Specials

01

Business Intelligence & Data Warehousing

DE EEUW VAN ANALYTICS: CONCUREREN IN EEN DATA-GEDREVEN WERELD

 

Er zijn er maar weinigen die betwisten dat organisaties over meer gegevens dan ooit beschikken. Maar uit die data zinvolle inzichten afleiden en kennis omzetten in actie is makkelijker gezegd dan gedaan.

Momenteel praten veel bedrijven over het doen van iets met hun gegevens, maar de lijn van idee tot uitvoering in deze categorie zit vol met fouten. Het vergt een combinatie van business knowhow en technische vaardigheden die samenwerken. De meeste bedrijven zijn zo niet opgezet.

Om de juiste inzichten te krijgen en processen te optimaliseren, zullen klassieke business intelligence en datawarehouses helpen. Wij helpen u en uw organisatie om een slim bedrijf te worden waar op feiten gebaseerde beslissingen u helpen om te concurreren in de datagedreven wereld. Hebben wij uw Interesse gewekt? Dan gaan we graag het gesprek met u aan.

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE VERANDERT SNEL DE MANIER VAN HOE WE LEVEN. IS UW ORGANISATIE HIEROP VOORBEREID ?

Na tientallen jaren van extravagante beloften en frustrerende teleurstellingen, begint kunstmatige intelligentie (AI) eindelijk real-life voordelen te leveren aan bedrijven die AI al snel beginnen te adopteren. Detailhandelaren op de digitale grens vertrouwen op robots op basis van AI om hun magazijnen te runnen en zelfs om automatisch voorraad te bestellen wanneer de voorraad opraakt. Nutsbedrijven gebruiken AI om de vraag naar elektriciteit te voorspellen. Autofabrikanten gebruiken de technologie in zelfrijdende auto's.

Een samenloop van ontwikkelingen drijft deze nieuwe golf van AI-ontwikkeling aan. De computerkracht groeit, algoritmen en AI-modellen worden steeds geavanceerder en, misschien wel het allerbelangrijkste, de wereld genereert ooit onvoorstelbare hoeveelheden data waarmee AI aangedreven wordt Wilt u bespreken hoe u uw sector kunt ontwrichten? Laten we dan samen het gesprek aangaan.

BUSINESS ANALYTICS VAN FCV CONSULT OPTIMALISEERT PRESTATIES EN FINANCIËLE RESULTATEN DOOR CONSISTENTE METRICS TE BIEDEN IN UW GEHELE ORGANISATIE.

Er zijn verschillende Business Analytics-rapportagepakketten beschikbaar die 'plug-and-play'-oplossingen bieden voor een direct rendement op uw investering. Elk pakket bevat interactieve rapportcombinaties die zijn ontworpen voor analyse op leidinggevend, filiaal- en gegevensniveau. Deze rapportenverzamelingen zijn samengesteld door FCV Consults branche experts en bieden een oplossing op maat die past bij de unieke vereisten binnen uw branche.

 

Meer weten? We komen graag bij u langs.

 

STRATEGY

& DATA CONSULTANCY

Waarom organisaties een datastrategie nodig hebben

Wat is een datastrategie? Een datastrategie is de uitgebreide visie en bruikbare basis om binnen een organisatie data-gerelateerde of data-afhankelijke capaciteiten te benutten. Het vertegenwoordigt ook de paraplu voor alle afgeleide domeinspecifieke strategieën, zoals Master Data Management, Business Intelligence, Big Data, enzovoort. Het is actiegericht, relevant voor de organisatie, evolutionair en geïntegreerd.

Een typischel Enterprise Data Strategy omvat de volgende componenten:

 • Een definitie van welke soorten gegevens of informatie vanuit een bedrijfsperspectief moeten worden beheerd.

 • Een bepaling met betrekking tot rollen (organisatie) in termen van wie eigenaar is van welke data of datasystemen.

 • Een missie statement met betrekking tot de exploitatie van data assets.

 • Verwachtingen voor bedrijfsbrede serviceniveau-metrics (voor datasystemen en datakwaliteit).

 • Inleidende versies van alle domeineniveau of specifieke substrategieën, zoals; Data Governance, MDM, Content Management, Big Data etc.

 • Planbeslissingen of verwachtingen op het hoogste niveau voor het maken van die ontwerpen.

 • Identificatie van de belangrijkste organisatorische uitdagingen en verwachte ontwerpbeslissingen.

 

Wil je zien waar je staat qua datastrategie? Neem contact met ons op voor een gratis maturity check. 

 

The house of Data

NEARSHORE SERVICES

WAAROM NEARSHORING
GEOGRAFISCHE NABIJHEID
 • Dichterbij zijnde tijdzones leiden tot betere en realtime communicatie.

 • Minder culturele verschillen zorgen voor een beter wederzijds begrip van verwachtingen.

35%
Speed-to-Market
Kostenreductie
 • Gemakkelijkere communicatie en toegang verhogen de productiviteit.

 • De totale kosten dalen met 30% en vergeleken met outsourcing worden de reis- en communicatiekosten met 50% verlaagd.

VIER STAPPEN NAAR SUCCESVOLLE NEARSHORING

01

Intake

02

Team Selectie

03

Communicatie

04

On-Site Bezoek

Een intake ter plaatse om uw behoeften, visie, processen, voorkeursmethodologie en tooling te begrijpen.

Om het best mogelijke team op te bouwen, selecteren we uw on-site contactpersoon en selecteren we samen met u de juiste kandidaten.

Om een echte afstemming te garanderen, creëren we een dagelijkse elektronische communicatie tussen u en het team.

Regelmatige bezoeken zorgen voor echte teambuilding en een beter wederzijds begrip van de bedrijfscultuur, processen en methodologie.

 
 

ONDERHOUD & ONDERSTEUNING

Het verbeteren van de toepassing van BI-systemen door de integratie van IT-governance en organisatiekennis wordt afgedekt door ons support team. De verbeteringen zorgen voor een betere aansluiting van uw oplossing bij de verwachtingen van uw eindgebruikers en zorgen ervoor dat de oplossing state-of-the-art blijft.

04

Enhancement

Binnen het IT Service Operation-onderdeel van de ITIL Service Lifecycle staat de Service Desk-functie centraal en fungeert als het single point of contact voor alle eindgebruikers.

De Servicedesk registreert en beheert alle incidenten en service-verzoeken en biedt een interface voor alle andere serviceprocessen.

De Servicedesk is de sleutel tot de implementatie van de Request Fulfilment en Incident Management processen. Het is belangrijk om te begrijpen dat Incident Management een IT-organisatie overschrijdend proces is en geen Service Desk-proces!

03

Support

Releasebeheer is een belangrijk onderdeel van het servicetransitieproces, dat wordt beschreven in het itSMF ITIL V3-framework. Het belangrijkste doel van Release Management is het bouwen, testen en leveren van de capaciteit om de services te leveren die zijn gespecificeerd door Service Design en die de eisen van de stakeholder zullen vervullen en het juiste resultaat zal opleveren.

Alle nieuwe of gewijzigde services moeten een Release Management-proces doorlopen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het systeem geborgd wordt.

02

Bug Fixing

Het bedrijf is afhankelijk van het verversen van de data in het datawarehouse op een afgesproken tijd (of continue). Het niet nakomen van die verantwoordelijkheid stelt de betrouwbaarheid van het datawarehouse ter discussie. Daarom kan het data-warehouse niet slagen zonder efficiënte en permanente datafeeds. Het ETL-team moet de ETL-taken monitoren en evalueren om ervoor te zorgen dat ze efficiënt werken en dat het datawarehouse op een effectieve manier wordt geladen.

01

Monitoring

SOFTWARE ONTWIKKELING

Budgeting,planning..2.png
Dashboards.png
BI Strategy2.png
Customer Growth.png
 

Om uw huidige ontwikkelingsmogelijkheden uit te breiden of te optimaliseren, bieden we softwareontwikkeling of individuele ontwikkelaars met de vereiste technologische vaardigheden aan.

Als u een gedeeltelijk voltooid product zonder documentatie heeft, analyseren we de volledigheid van het product, stellen we een plan op en zetten we uw software samen met u live.

FCV Consult creëert specifieke of standalone functionaliteit, extra functies, modules of applicaties om uw product te verrijken en uw aanbod uit te breiden.

We transformeren uw ideeën van scratch tot aan market-ready softwareoplossingen, waarbij we rekening houden met schaalbaarheid, robuustheid en aanpasbaarheid.