SNELLE & BETROUW- BARE REALTIME DATA 

01

Creëren van Data-gestuurde Organisaties

Kies de juiste data

02

Modelleer optimalisaties

03

Transformeer mogelijkheden

Het universum van gegevens en modellering is de afgelopen jaren enorm veranderd. De hoeveelheid informatie groeit snel, terwijl de mogelijkheden om inzichten uit te breiden door data te combineren steeds groter worden. Grotere en betere gegevens geven bedrijven zowel meer panoramische als meer gedetailleerde kijk op hun zakelijke omgeving. De mogelijkheid om te zien wat voorheen onzichtbaar was, verbetert de activiteiten, klantervaringen en strategie.

Vaak beschikken bedrijven al over de gegevens die ze nodig hebben om bedrijfsproblemen aan te pakken, maar weten managers gewoon niet hoe ze deze informatie kunnen gebruiken om belangrijke beslissingen te nemen. Een manier om een breder na te denken over potentiële gegevens te stimuleren, is door te vragen: 'Welke beslissingen kunnen we nemen als we alle informatie hebben die we nodig hebben? '

Bouw modellen die bedrijfsresultaten voorspellen en optimaliseren. Gegevens zijn essentieel, maar prestatie-verbeteringen en concurrentievoordeel komen voort uit analysemodellen waarmee managers resultaten kunnen voorspellen en optimaliseren. Wat nog belangrijker is, de meest effectieve aanpak voor het bouwen van een model begint meestal niet met de gegevens, maar met het identificeren van een zakelijke mogelijkheid en het bepalen hoe het model de prestaties kan verbeteren. We hebben ontdekt dat dergelijke hypothesegestuurde modellering snellere resultaten en basismodellen genereert in praktische gegevensrelaties die breder worden begrepen door managers.

Het belangrijkste probleem dat senior executives ons vertellen, is dat hun managers big data-gebaseerde modellen niet begrijpen of vertrouwen en ze daarom niet gebruiken. Dergelijke problemen ontstaan vaak vanwege een discrepantie tussen de bestaande cultuur en capaciteiten van een organisatie en opkomende tactieken om analytics succesvol te benutten. De nieuwe benaderingen sluiten niet aan bij de manier waarop bedrijven daadwerkelijk tot beslissingen komen of leveren geen duidelijke blauwdruk voor het realiseren van bedrijfsdoelen. Kort gezegd: het gebruik van big data vereist een doordachte organisatieverandering en drie actiegebieden kunnen u daarbij helpen.

 

ONTMOET

FCV CONSULT

Huis van Data

Het is onze passie om van uw organisatie een echte datagedreven organisatie te maken. Het creëren van betrouwbare informatie zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en kunt anticiperen op nieuwe kansen en bedreigingen.

We kunnen de resultaten op een tastbare en specifieke manier overbrengen, voordat we daadwerkelijk beginnen. Met een realistische proof of concept en een glasheldere offerte. Wij geven u zekerheid op het gebied van kosten, doorlooptijden en resultaten, voordat u uw project aan ons toewijst. En met ons unieke nearshore-concept en onze branchespecifieke head-starts kunnen we u zeer kosteneffectieve oplossingen bieden om een echt datagedreven bedrijf te worden.

Klik op uw onderwerp voor meer informatie.

 

ONZE FOCUS INDUSTRIEËN

Retail

&

Fashion

Food

&

Beverages

Transport

&

Logistics

Industry

&

Automotive

Financial

Services

Media

&

Information

Services

Business Focus

Omdat we geloven in langdurige samenwerkingen met onze klanten, investeren we in knowhow. Kennis op de technische gebieden waarmee we u van dienst zijn, evenals kennis in de bedrijfsprocessen van uw bedrijf.

Uitstekende beslissingen beginnen met het kennen van uw bedrijf, uw gegevens begrijpen en dit vertalen in de beste modellen en oplossing voor u, onze klant.

Wilt u meer weten, klik dan op het vakgebied van uw interesse. Is uw bedrijfsgebied niet in beeld? Neem contact met ons op en we kijken of we u van dienst kunnen zijn.

 
 

WERKEN VOOR FCV CONSULT

We zijn op zoek naar experts om ons te helpen elke dag een verschil te maken

Partner /

Managing Director

Sales Consultant

Bij FCV Consult geloven we echt dat wat we doen een verschil maakt! We zijn altijd op zoek naar slimme, innovatieve en leuke mensen om mee samen te werken. Binnen FCV Consult "we hire for attitude and learn for skills". Dit omvat ook jonge professionals die hun loopbaan beginnen. We helpen je om je roeping te vinden.

Omdat we zelf niet in een standaard vacature passen, willen we je graag uitdagen. We definiëren rollen maar willen graag samen met u een matchend profiel maken. Hieronder vindt u de rollen die we hebben gedefinieerd om onze belofte aan onze klanten na te komen: capitalizing data.

Dus denk je dat je ons kunt helpen om een verschil te maken, laat ons dan weten in welke rol jouw naam staat geschreven.

 

INFORMATIE AANVRAAG

Heeft u een idee of wilt u gewoon een vraag stellen, vul dan dit formulier in.

We received your message.